Εκτός από την τρέλα μου με τα εστιατόρια ασχολούμαι και με άλλα πράγματα που έχουν σχέση με το φαγητό.

Είμαι ερασιτέχνης αλλαντοποιός και διατηρώ έναν ιστότοπο γι’αυτό το λόγο

και ερασιτέχνης ζυθοποιός. Επειδή είμαστε αρκετοί που ασχολούνται με την παρασκευή μπύρας στην Ελλάδα έχουμε φτιάξει και ένα σύλλογο.

Στοιχεία για την επιλογή των εστιατορίων αντλώ από διάφορους ιστότοπους είτε ερασιτεχνών είτε επαγγελματιών του είδους. Μεταξύ αυτών είναι:

φυσικά ο ιστότοπος της Michelin

ο ιστότοπος του Andy Hayler

ο ιστότοπος του Steve Plotnicki

ο ιστότοπος των 50 καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο